Tempat menarik di kuala lumpur untuk dating

Aku memejamkan mataku membayangkan tubuhnya yang sudah bersih dan harum. Sedikit turun kebawah, dan naik semula hingga jari terkena sedikit menyentuh takuk di kepala; turun sikit kebawah dan naiksemula dalam rentak dan rhytm yang telah lama dibiasakan.Melancap batang sendiri bukanlah satu perkara mudah. Kalau tak betul caranya, sampai subuh esok pun tak akan keluar mani. Dalam membayangkan aku menyorongkan batang zakar ku yang tegang keras kecelah rekahan bibir pantatnya dari arah belakang, aku mula merasakan satu macam syok dan kegelian. Semakin kuat rasa kegelian membina tekanan di batang zakar, semakin dalam aku bayangkan batangku memasuki lubang pantatnya.""Isy….kalau ada suami pun hidup macam orang bujang , buat apaa…."" Dia seolah meluahkan persaan."" Kini wajahnya serius dan tidak lagi senyum ketawa. ""Kalau macam tu sekali, macam mana dulu boleh kawin dengan dia? Aku mengambil keputusan memendekkan perbualan, kerana jam dah hampir pukul dua, dan sekejap lagi pejabat kecil niakan penuh semula. Nanti kita berbual panjang dalam suasana yang lebih selesa, ok? Aku kemudian membawa beg pakaian ku berjalan kaki ke arah hotel yang sama setengah jam kemudian. Itu kerja budak mentah yang sedang gila naik motor berlumba haram tu.Aku terdiam sejenak, fikiranku dalam persimpangan antara melahirkan kata simpati yang ikhlas sebagai seorang kawan, atau mahu meneruskan apa yang aku rancangkan. Nanti dia orang datang kejap lagi, apa pun tak jadi."" O.k. Orang perempuan nipun kalau dah on switch nya, gajah ditengah jalan pun dia tak peduli. Semasa check in aku sempat menjeling buku daftar dimana tercatat nombor biliknya. Bau keharuman Estee Lauder membuatkan aku hampirnak lupa dunia. Berpura tenang aku melangkah masuk meletakkan beg aku di atas katil. Aku rasa macam nak aku terkam terus menghunjamkan batang zakarku terus kepantatnya! Dia orang pun banyak juga dapat pantat, tetapi apa yang dirasa oleh budak-budak pompuan tu kita tak lah tahu. Cuci badan bersih-bersih pakaisabun wangi…….lepas tu kita luahkan semua yang terpendam dihati. Lagi lama dia tunggu, lagi banyak air mazinya meleleh keluar melicinkan lagi lubang cipapnya memudah aku nak masuk nanti.Aku rasa dah tiba masanya untuk aku terus direct menyatakan tujuan. Aku tidak terkejut, kerana ini mememang soalan biasa. Tapi kalau kita sendiri gatal nak beritahu dia, tentu dia serang macam singa betina! ""Kalau nak pergi,kena pandailah jaga jangan sampai ada orang jumpa. Aku menarik nafas lega, kerana biasa beg kecil begitu bermakna tentu bermalam punya! Lantas aku terpaksa buat satu pengorbanan, kerana dalam kes ini, dia amat memerlukan kepuasan climax sebenarnya. Cuma mungkin dengan cara ""wham bang, thank you ma'am"" saja. Aku kena puaskan dia, lebih penting dari memuaskan aku punya senjata.Dalam keadaan bercengkerama demikian, aku memulakan perbualan ""You ada tak cadangan nak berjalan dengan I kemana-mana. ""Tak kisahlah kemana…asalkan dapat sedikit masa untuk kita betul-betul berdua,"" jawabku selamba, sambil hatiku berdetup- detap mengharapkan jawapan positif darinya. Aku buat muka selamba sambil tersenyum biasa menyambut ketibaannya, sedangkan nafsu syahwatku dah mula menyala. "" dia bertanya sebaik saja tiba ""Kita pergil makan dulu, then kita fikir sama-sama, ok? Dia tak banyak cerita, kerana aku rasa dia pun dah berdenyut-denyut pantatnya. Dalam kereta kami tak banyak bercakap, mungkin kerana masing-masing sedang membuat ramalan mental tentang betapa hebat agaknya prestasi alat kemaluan masing-masing! Datangnya malam membawa kegelapan memang amat baik bagi pencuri. Kalau budak hotel tu tolong bawa beg, cepat-cepat berikan dia dua ringgit dan suruh dia pergi. Walaupun aku terpaksa bekerja keras macam memanjat pokok kelapa.Aku agak terkejut juga, kerana dapat saja batangku digenggamnya, dia terus meramas-ramas dengan penuh geram sepertimeramas pisang ranum nak buat Aku rasa sudah tiba masanya untuk mara setapak lagi.Dengan sebelah tanganku aku singkapkan perlahan baju tidurnya.

Akumemilihjalankedua, kerana pendapat yang kedua ni di setujui oleh dua kepala!! Di tepi lombong, berbual sambil menikmati pemandangan; dipinggir semak, dan kemudian lagi,di tempat landing ""kereta rosak"" dekat Stadium Negeri. Kemesraan yang dulunya hanya sekadar bertukar senyuman dan jelingan sudah meningkat ketahap demi tahap. Kena ada kunci switch nya baru boleh dipandu, perlahan atau pun laju! Batang zakarku pun sudah mulaberdenyut-denyut menegang!! Tiba di pintu biliknya,aku berdiri tercegat buat beberapa ketika. Sambil menarik nafas, aku mengetuk tiga kali seperti yang dijanjikan. Sambil berdiri aku merenung kepadanya sebgai tanda apresiasi. Bila kena pakaian begini, semua lelaki boleh lupa bini you tau!!! Dalam bilik mandi, aku berangan-angan macam-macam cara nak aku kongkekdia ni.Pada kali pertama aku berbuat demikian, dia Pernah juga aku menyeluk kedalam kainnya dan mengurut-ngurut celah kangkangnya merasakan kepanasan dan kepekatan cecairyang mengalir membasahi seluar dalamnya. Aku mengaduh dan terus mencium pipinya, lantas terus mengucup bibirnya. Aku pergi dahulu dan menantinya disana, kerana kamibersetuju untuk bertolak berasingan dan akan naik bas sahaja. ""Kalau you tak boleh buat macam tu, kita kena batalkan saja. Batang zakarku dah tegang mencanak disepanjang aku mandi tu.Menggosok-gosok seluar dalam yang basah dan licin dek cecair kemaluannya yang panas itu pun dah membuat aku keghairahan sampai badan naikpanas dan sejuk hangat tak keruan! "" dia ketawa kecil sambil menjeling dan tersenyum manja macam biasa. Tepat pada masa yang dijanjikan dia sampai dengan sebuah beg overnighter. Memang bahaya"" Dia termenung seketika dan aku berdiam diri. Bila aku sabunkannya, mengurut-ngurut sana sini dia jadi tambah garang macam dah tak tersabar lagi. Aku fikir kalau macam ni, nan baru sekali sorong ke lubang pantatnya, tentu aku dah terpancut mani! Lantas aku segera mengambil keputusan untuk melancap sahaja dulu supaya terkeluar satu round air maniku. Ini satu kerugian, sepatutnya load yang pertama ni, yang pekat padat dan kuat pancutannya ni kena lepaskan dalam lubang pantatnya. Tetapi aku fikir kalau terpancut dengan dua kali sorong tarik, nanti buat malu aku saja.Mula-mula mencium tangan; mencium pipi; kemudian naik sikit berkucupan di mulut dan saling berkulum lidah; kemudian naik setahap lagi ke peringkat saling meraba-raba dimana aku mula belajar meraba-raba dada dan tundunnya dan dia meramas-ramas mengurut-ngurut batangku didalam seluar. Setelah sekian lama, aku rasa dah sampai masa untuk memulakan peringkat yang seterusnya. Secepat kilat pintu dibuka, dan apa yang ku lihat didepan mataku kini membuatkan .....seolah-olah sudah berada di alam nirwana! Aku menggeleng- gelengkan kepalaku sambil berkata: "" Hebat. Nak suruh dia hisap zakar ke, atau aku nak jilat dulu pantatnya.Kalau dulu aku hanya membiarkan dia mengurut dan meramas batangku didalam seluar sahaja, ini aku sudah mula membukakan zip mendedahkan batangku untuk ditatap sepuas hatinya. Kami membuat persetujuan untuk berjumpa di sebuah bandar yang terletak kira-kira 90 km dari tempat kerja. Nak cara melentang atau nak cara menonggeng ke; nak plain sex atau nak aku liwat sekali anus nya; nak romen lama-lama atau nak terus kongkek sahaja…..seribu satu macam khayalan macam dalam mimpi.

Search for tempat menarik di kuala lumpur untuk dating:

tempat menarik di kuala lumpur untuk dating-18tempat menarik di kuala lumpur untuk dating-87tempat menarik di kuala lumpur untuk dating-79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “tempat menarik di kuala lumpur untuk dating”

  1. 1Heaven Babe1 1redhot 24Sexy Brunette ADouble Boobs Abby20 Anabella QT Ariyna Ashley Bell Aysel0 Bella_Marie Beyly Bonita Apple Caly Cowgirl Carlyaryra Cum Game Darby D Delecious Emanuellee Ever Best Ass Exotic Taja Fun Fuck Bunny Fun Non Stop Golden_Kandy Good Dessk HUGEBOOBSBBW IAm Ur Choice ISquirt Lots Issa Squirt JUICYmeat TS Jane18yo January Just AFriend Kamilla Star Karenne Katty Want U Katty Addict Ksadita Lacey Duvalle Lee_ann Long Orgazm1 Lovely Mary4u Lusty Mature Meryann Nataly Baby Natasha Pink Nina41 Peppa Playfull Nika Savannah CA Snowhite25 Spicy Ana Squirter_BB starflirt Sensual Lia Star Fucker TS Stella Fox Stormy Girl Super Big Tity Super Flirty Tasty Peaches The Best Here Tracy Hot Tropic Joy4U Ulltra Kittys Ur Hot Cherry Vanity Roxx69 Venus Goddess Venus Waters WOWsexy July Widetits afrodisiac amandabinite cum Cme WET elysiumsky fuckmyass001 jennaboo kabriolla liciousredd lollipop19 sizzilinghot twohott sexy Russian and European girls and other babes from around the world.